با توجه به نقش پزوهش در توسعه جوامع و نقش آفرینی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها در این موضوع و همچنین لزوم ارتباط آنها با صنایع و دستگاه‌های اجرایی، این ارتباط در سال‌های اخیر بیش از گذشته پررنگ گریدیده است و پیروی این امر، قراردادهای مهمی در این راستا منعقد گردیده است.

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خلاصه طرح‌های برگزیده سال 1402 را در کتابچه‌ای گردآوری کرده است که در بین آنها 3 طرح از دانشگاه فردوسی مشهد نیز حضور دارند. ضمن تشکر از اعضای محترم هیئت علمی مجری و دانشجویان تحصیلات تکمیلی همکار در این طرح‌ها، امید است با استقرار نظام مسائل و جهت‌دهی فعالیت و تحقیقات شاهد اثربخشی حوزه آموزش عالی در رفع نیازهای جامعه و صنعت باشیم.

طرح‌های برگزیده به شرح زیر می‌باشند (برای بزرگنمایی روی هر عکس کلیک نمایید).

کتاب طرح هاي صنعتي برگزيده 1402 89کتاب طرح هاي صنعتي برگزيده 1402 90کتاب طرح هاي صنعتي برگزيده 1402 91

Fum Thumbnail