حضور رئیس سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه فردوسی مشهد

امیر سرتیپ دوم دکتر سید مسعود رضا زواره ای صبح روز دوشنبه در نشست هم اندیشی مدیران سازمان تحقیقات نزاجا و اعضای هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد که در سالن اجتماعات سازمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد تشکیل شد اظهار کرد: باید با همکاری بین نیروهای مسلح، دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و توجه به تحقیقات بنیادی در جهت توسعه فناوری های مشترک گام برداشته شود.

وی گفت: سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی ارتش آمادگی دارد که از پژوهش های محوری برای توسعه تجهیزات و فناوری نظامی بهره بگیرد تا کارآیی و کیفیت آن ها در بخش های مختلف افزایش یابد.

امیر زواره ای افزود: این نهاد تاکنون از طریق تعامل با نخبگان و مراکز دانشگاهی اقدامات و پروژه های خوبی را صورت داده است.

وی تاکیدات فرمانده کل قوا مبنی بر تدوین نقشه راه کشور را یادآور شد و گفت: این نقشه راه وظیفه ما را حساس می کند لذا محققان و دانشگاهیان در بخش های گوناگون وظیفه سنگینی برای توسعه علمی و پژوهشی کشور بر عهده دارند.

رییس سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی زمینی ارتش گفت: به دنبال لایه هایی از دانش هستیم که قدرت ساز و ثروت ساز باشد لذا توجه به تحقیقات کاربردی در این زمینه بسیار نقش آفرین است و وظیفه دولت نیز حمایت از همین بخش ها است.

امیر زواره ای همچنین ظهر دوشنبه در نشستی که با دانشجویان دانشگاه های استان در محل آمفی تئاتر دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد اظهار کرد: دانشجویان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی که در قالب پایان نامه ها و فعالیت های تحقیقاتی در بخش های فنی و مهندسی با این سازمان همکاری داشته باشند ، بر اساس ارزشمندی و اهمیت طرح ها مشمول چهار تا 19 ماه کسر خدمت خواهند شد.

وی گفت : بیشتر دانشجویان رشته های فنی و مهندسی می توانند در طول تحصیل 2 طرح با همکاری سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی ارتش اجرا کنند.

امیر زواره ای گفت : برای ارتباط بیشتر دانشجویان با این سازمان دفاتر و شعبات آن در دانشگاه ها ایجاد شده و یا در حال ایجاد است.

وی آماده سازی زیرساخت ها در بخش های مختلف نظامی، علمی و فناوری را از ارکان محور توسعه دانست و گفت : تعامل بین ارتش و دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی این مسیر را هموارتر می کند.

وی افزود: در 2 سال گذشته 2 هزار نفر از دانشجوان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور از مزایای کسر خدمت بهره مند گردیده اند.