آغاز به کار نمایشگاه بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی

نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی، با حضور دکتر کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و علیرضا رشیدیان، استاندار خراسان رضوی روز جمعه، 13 آذر در محل نمایشگاه بین المللی مشهد آغاز به کار کرد.

علیرضا رشیدیان، استاندار خراسان رضوی در حاشیه بازدید از نمایشگاه گفت: این نمایشگاه فرصتی برای پژوهشگران دانشگاه ها، مراکز رشد، پارک های علم و فناوری و موسسات پژوهشی استان است که بتوانند کارهایی که در طول سال انجام داده اند را به نمایش بگذارند.

وی با اشاره به اینکه در این نمایشگاه علاوه بر دانشگاه ها و مراکز رشد، ادارات دولتی و سازمانها نیز حضور دارند، اظهار کرد: نوآوران و پژوهشگران در این نمایشگاه می توانند ارتباط خوبی با واحدهای اجرایی و اداری برقرار و فعالیت های پژوهشی خود را عرضه کنند.

استاندار خراسان رضوی ارتباط منطقی دانشگاه و جامعه را ظرفیت خوبی برای پیشرفت و عملی شدن سیاستهای اقتصاد مقاومتی دانست و یادآور شد: بسیاری از دستگاه های ارائه شده در این نمایشگاه می توانند پژوه های کاربردی ای برای کاهش هزینه ها در مصرف آب، برق و گاز باشند.

وی با بیان اینکه مشکلات شرکت های دانش بنیان در مرکزی با دبیری رئیس پارک علم و فناوری در استانداری در حال پیگیری است گفت: مراکز رشد در دانشگاه ها ظرفیت خوبی برای کارهای پژوهشی دارند و اگر کارهای پژوهشی با نیازهای جامعه متناسب باشد، می توانند در رفع مشکلات جامعه کاربردی تر عمل کند.