راه اندازی سامانه صدف (صنعت، دانشگاه و فناوری) توسط پارک فناوری پردیس

یکی از چالش های پیش روی دانشگاه ها و صنایع کشور، ضعف در زیرساخت ها و بسترهای لازم به منظور استفاده از ظرفیت های یکدیگر و در نتیجه عدم هم افزایی بین این دو نهاد می باشد. از جمله چالش های ناشی از این مسئله از یکسو بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی و هدفمند نبودن پژوهش های انجام شده در مقاطع تحصیلات تکمیلی و از سوی دیگر نیاز شرکت ها به نیروی انسانی و نیازهای پژوهشی بخش صنعت است. لذا به منظور ایجاد بسترهای لازم همکاری دانشگاه های کشور و شرکت های دانش بنیان، پارک فناوری پردیس با هدف معرفی فرصت های شغلی، انجام کارآموزی، کارورزی، پایان نامه و طرح پژوهشی در شرکت های فناور و دانش بنیان کشور، از اردیبهشت ماه سال جاری سامانه ای را با عنوان " صدف (صنعت، دانشگاه و فناوری" به آدرس اینترنتی talent.techpark.ir راه اندازی نموده است. شرکت های فناور و دانش بنیان می توانند با ثبت نام در سامانه مذکور، نیازهای خود را در زمینه های استخدام، کارآموزی، پایان نامه و طرح پژوهشی ثبت می نمایند. دانشجویان و فارغ التحصیلان نیز می توانند با ثبت نام در سامانه، از آخرین موقعیت های موجود در شرکت های فناور و دانش بنیان مطلع شده و تقاضای خود را برای اشتغال، کارآموزی، پایان نامه و طرح پژوهشی ثبت نمایند. لازم به ذکر است در حال حاضر با گذشت مدت زمان کوتاهی از راه اندازی سامانه، بیش از 130 شرکت دانش بنیان و فناور کشور در سامانه مذکور ثبت نام نموده و بیش از 350 موقعیت شغلی، کارآموزی، پایان نامه و طرح پژوهشی در آن ثبت شده است.