استان خراسان رضوی؛ میزبان پنجمین هفته استانی فناوری نانو

ستاد ویژه توسعه فناوری نانو با همکاری استانداری خراسان رضوی، پنجمین هفته استانی فناوری نانو را از تاریخ ۱۱ تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه در این استان برگزار می‌کند‌.

این برنامه از تاریخ ۱۱ تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه به مدت ۵ روز با مشارکت استانداری خراسان رضوی و با همکاری دستگاه‌های اجرایی و ادارات استان و با حمایت ستاد ویژه توسعه فناوری نانو برگزار می‌‌شود.

در طول برگزاری این رویداد، برنامه‌های متنوعی در دو حوزه؛
- ترویج صنعتی (آشنایی صنعتگران، مدیران دولتی بخش‌های مختلف، سرمایه‌گذاران و... با فرصت‌های فنی و اقتصادی به کارگیری فناوری نانو)؛ و
- ترویج دانشجویی (آشنایی اساتید، دانشجویان، رؤسای دانشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری با فناوری نانو و حمایت‌های ستاد)

به همراه نمایش دستاوردهای فناوری نانو کشور، معرفی و ارائه گزارش عملکرد ۱۰ ساله توسعه فناوری نانو در ایران، برگزار خواهد شد.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر، ثبت‌نام و اطلاع از جزئیات برنامه‌ها می‌توانند به   اینجا مراجعه نمایند.