حمايت ستاد مبارزه با مواد مخدر از پايان نامه هاي دانشجويي كارشناسي ارشد و دكترا

با عنایت به پیچیدگی موضوع اعتیاد و مواد مخدر، تغییرات الگوی مصرف، کاهش سن شروع اعتیاد و مواد مخدر صنعتی نوظهور در جامعه، تقویت دانش تخصصی اعتیاد و پشتوانه های علمی حوزه اجتماعی شدن امر مبارزه با مواد مخدر امری اجتناب ناپذیر است. به همین منظور دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری، از پایان نامه های دانشجویی کارشناسی ارشد و دکترا حمایت مادی و معنوی می نماید. لازم به ذکر است پس از تصویب پروپوزال در دانشگاه و قبل از شروع کار، دانشجو می بایست درخواست حمایت را به شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر ارائه نماید. همچنین در صورت نیاز، هماهنگی با سازمان ها و مراکز ترک اعتیاد برای سهولت در انجام تحقیقات صورت خواهد گرفت.

عناوین اولویت های پژوهشی ستاد مبارزه با مواد مخدر جهت انتخاب موضوعات پایان نامه های تحصیلات تکمیلی