باغ موزه دفاع مقدس و ترویج فرهنگ مقاومت طی اطلاعیه ای اعلام کرد: حمایت از پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری با موضوعات مرتبط با دوران دفاع مقدس و همچنین عناوین تحقیقی و پژوهشی مورد نظر با هدف استفاده از توانمندیهای علمی و به روز نیروهای جوان و دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای دانشگاههای سراسر کشور، حمایت از روند تولید دانش، توسعه، ترویج و ارتقاء بحث پژوهش در حوزه دفاع مقدس، آشنا نمودن دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی و قشر دانشگاهی با مقوله دفاع مقدس و... انجام می شود.

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص 2000 عنوان پیشنهادی و شیوه نامه حمایت از پایان نامه ها به نشانی اینترنتی www.iranhdm.ir مراجعه نمایند.