فراخوان جایزه فناورانه ایرج یزدانبخش 1401

 با تلاش مشترک دانشگاه و صنعت (گروه صنعتی پارت لاستیک) و به یاد شادروان ایرج یزدانبخش، جایزه سالانه "ایرج یزدانبخش"برای نخستین بار در خصوص محصولات فناورانه (دارای نوآوری مطلوب) منتج از دستاوردهای پایان نامه‌ها / رساله‌‌های دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌گردد.

این رویداد جهت گسترش ارتباط عمیق و مستمر صنعت و دانشگاه و با توجه به ضرورت جهت دهی بیش از پیش پایان نامه‌ها / رساله‌ها به پژوهش‌های کاربردی و با هدف تربیت و جذب نیروی انسانی مستعد  در صنایع، به صورت سالانه به یک محصول فناورانه برتر شایسته این جایزه اختصاص می‌یابد.

پایان‌نامه‌ها و رساله‌های مرتبط با حوزه‌های "صنعت خودرو/ رباتیک و اتوماسیون صنعتی / محصولات یا قطعات پلیمری پزشکی/ محیط زیست و انرژی‌های تجدید پذیر (با محوریت فناوری‌های شیمیایی)" می‌توانند در فرآیند ارزیابی این جایزه قرار بگیرند، منوط به اینکه تاریخ دفاع از پایان‌نامه / رساله در فاصله زمانی 1 مهیر 1400 لغایت 15 بهمن 1401 باشد.

توضیح تکمیلی: زمان دفاع پایان‌نامه / رساله دانشجو (داشجویان) در صورتی‌که محصول فناورانه از کیفیت مطلوب، نوآوری و حداقل سطح آمادگی فناوری چهار به بالا برخوردار باشد، می تواند با چند ماه  تاخیر هم با تایید استاد راهنما انجام شود.

 گروه صنعتی پارت لاستیک حامی جایزه ایرج یزدانبخش بوده و در سال 1401 یک دستگاه خودرو کوییک صفر کیلومتر، برای یک محصول فناورانه برتر شایسته این جایزه در اول اسفندماه 1401 اعطا خواهد شد.

 یکی دیگر ویژگی‌های محصول، عملکرد و کارایی مطلوب نمونه محصول دارای نوآوری ساخته شده می‌باشد. سطح آمادگی فناوری   (TRL) محصول می‌بایست سطح چهار و یا بالاتر باشد.

  این جایزه تنها به دانشجو ( دانشجویان) یا دانش آموخته (گان) دانشگاه فردوسی مشهد، اعطا خواهد شد و در تمامی مراحل تایید استاد (ان) راهنمای پایان‌نامه / رساله، ضروری است.

  ارسال عنوان و چکیده محصول فناورانه ساخته شده به همراه کلیه مستندات، گزارش‌ها و فیلم و کلیپ‌های موجود مرتبط با معرفی محصول توسط دانشجو به صورت حضوری به دبیرخانه مربوط یا به آدرس پست الکترونیک () حداکثر تا 30 دیماه 1401 برای ارزیابی اولیه آن ضروری می‌باشد.

دبیرخانه جایزه ایرج یزدانبخش

(مستقر در حوزه مدیریت ارتباط با صنعت و جامعه – طبقه سوم سازمان مرکزی – اتاق 405 جناب آقای  مهندس صنوبری)

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با آقای مهندس صنوبری به شماره تلفن داخلی 2405 در ساعات اداری 8 تا 14:30 تماس حاصل فرمایید.

مستندات جایزه فناورانه ایرج یزدانبخش 1401

عنواندانلود
شرایط جایزه یزدانبخش مشاهده
فهرست متقاضیان جایزه و رتبه‌بندی مشاهده
ویژگی‌های روبات هگزا مشاهده

اختتامیه جایزه فناورانه ایرج یزدانبخش 1401

در روز دوشنبه ۱ اسفندماه ۱۴۰۱ مراسم اعطای نخستین جایزه فناورانه ایرج یزدان بخش در دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
این مراسم که نشان از ارتباط دانشگاه با صنعت دارد در زادروز ایرج یزدان بخش برای اهدای جایزه فناورانه برگزار شد.
در ابتدای این مراسم دکتر رضا لطفی معاون پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد ضمن تقدیر از گروه صنعتی پارت لاستیک برای همکاری با دانشگاه گفت: صنعت می‌تواند مسئله‌های خوبی برای دانشگاه تعریف کند.همچنین باید توجه داشت که در دانشگاه ما به تربیت انسان ارزش آفرین و با ظرفیت بی نهایت  می‌پردازیم که می‌تواند در صنعت بسیار کارآمد باشد.
در ادامه مراسم دکتر عبدالله یزدان بخش برادر مرحوم ایرج یزدان ضمن بیان تلاش های  بردار خود در عرصه صنعت و گرامی داشتن یاد و خاطره او اظهار داشت بناست جایزه فناورانه ایرج یزدان بخش هر ساله برگزار گردد.

در این مراسم دکتر محمدرضا مه‌پیکر مشاور مدیریت ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه فردوسی مشهد نیز بیان کرد: رسالت و ماموریت دانشگاه توسعه علم، ترویج علم و کاربست علم است که برای کاربست علم از طریق پژوهش های کاربردی در قالب هدایت پایان نامه ها و رساله های دانشجویان تحصیلات تکمیلی و ارتباط با بخش تحقیق و توسعه صنایع، امکان پذیر است. وی افزود جایزه ایرج یزدان بخش فقط جنبه نمادین ندارد و  از اهمیت بسیاری برخوردار است زیرا نقطه اتصال واقعی دانشگاه و صنعت می تواند باشد.
همچنین در خصوص شاخص‌ها و چارچوب‌های این جایزه این گونه توضیح داد: رساله‌ها در چهار حوزه صنعت خودرو، پلیمرهای پزشکی، رباتیک و محیط زیست و انرژی‌های تجدیدپذیر مورد بررسی قرار می‌گرفتند که از میان نوزده محصول ۵ مورد وارد ارزیابی تخصصی شدند که از میان‌ آن‌ها امروز از سه برگزیده تقدیر خواهد شد.
در پایان با حضور دکتر احد ضابط رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و دکتر انتظاری استاد راهنما دو رساله دکتری که موفق به کسب مقام دوم شده بودند از تیم دکتر نرجس شهرآئینی و تیم دکتر عفت مشفقی تقدیر شد.
همچنین با حضور دکتر اکبرزاده استاد راهنمای تیم برنده خودروی ملی کوئیک از مهندس امیر حجتی نماینده دانشجویان تیم تقدیر به عمل آمد و اولین جایزه فناورانه به تیم هگزا اعطا گردید.