فراخوان جایزه فناورانه ایرج یزدانبخش 1403

yazdanbakhsh1403

 با تلاش مشترک دانشگاه و صنعت (گروه صنعتی پارت لاستیک) و به یاد شادروان ایرج یزدانبخش، جایزه سالانه "ایرج یزدانبخش"برای سومين بار در خصوص:

الف- محصول فناورانه منتج از دستاوردهای پایان نامه‌ها / رساله‌‌های دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد

ب- محصول فناورانه تیم دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد دارای کسب رتبه در مسابقات یا جشنواره‌های معتبر (در تراز شیخ بهایی)، برگزار می گردد.

این رویداد جهت گسترش ارتباط عمیق و مستمر صنعت و دانشگاه و با توجه به ضرورت جهت دهی بیش از پیش پایان نامه‌ها / رساله‌ها به پژوهش‌های کاربردی و همچنین تقویت کارگروهی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد خارج از پایان‌نامه یا رساله و با هدف تربیت و جذب نیروی انسانی مستعد  در صنایع، به صورت سالانه به یک محصول فناورانه برتر شایسته این جایزه اختصاص می‌یابد.

محصولات فناورانه در حوزه‌های "صنعت خودرو / اتوماسیون صنعتی، رباتیک و هوش مصنوعی / محصولات پلیمری (غیر دارویی) مورد استفاده در پزشکی / محیط زیست با تاثیرات مثبت قابل توجه (از جمله کاهش استفاده از افزودنی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها در مواد غذایی با حفظ مدت ماندگاری یا تهیه کودهای شیمیایی سازگار با محیط) و انرژی های پاک و تجدید پذیر (با محوریت فناوری‌های شیمیایی)" می‌توانند در فرآیند ارزیابی این جایزه قرارگیرند، منوط به اینکه برای محصول فناورانه منتج از پایان‌نامه / رساله یا محصول فناورانه از تیم دانشجویی در فاصله زمانی 1/11/1402 لغایت 15/11/1403 انجام شده باشد.

برای محصول فناورانه‌ای که دستاورد تیم دانشجویی (هر مقطع تحصیلی در دانشگاه فردوسی مشهد) می‌باشد و در مسابقات و یا جشنواره‌های معتبر ملی و به‌ویژه بین‌المللی در بازه زمانی فوق‌الذکر کسب رتبه نماید، شرط از پایان‌نامه یا رساله بودن آن الزامی نیست.

دیگر ویژگی‌های محصول فناورانه، عملکرد و کارایی مطلوب نمونه محصول ساخته شده می‌باشد. سطح آمادگی فناوری   (TRL) محصول می‌بایست سطح چهار و یا بالاتر باشد.

گروه صنعتی پارت لاستیک حامی جایزه ایرج یزدانبخش بوده و در سال 1403 یک دستگاه خودرو کوییک برای یک محصول فناورانه برتر شایسته این جایزه در اول اسفندماه 1403 اعطا خواهد شد. برای محصولات فناورانه‌ای که در رتبه دوم و سوم قرارمی‌گیرند، متناسب با میزان نوآوری آنها جایزه‌ای نیز اختصاص می‌یابد.

این جایزه تنها به دانشجو ( دانشجویان) یا دانش آموخته(گان) دانشگاه فردوسی مشهد، اعطا خواهد شد و در تمامی مراحل تایید استاد (ان) راهنمای پایان‌نامه / رساله، ضروری است.

 برای اساتید راهنما، با اهدای جوایز جداگانه‌ای متناسب با نقش آنها در تکوین محصولات فناورانه، تقدیر به عمل می‌آید.

 ارسال عنوان و چکیده محصول فناورانه ساخته شده به همراه کلیه مستندات، گزارش‌ها و فیلم و کلیپ‌های موجود مرتبط با معرفی محصول توسط دانشجو به صورت حضوری به دبیرخانه مربوط یا به آدرس پست الکترونیک () حداکثر تا 20 دی‌ماه 1403 برای ارزیابی اولیه آن ضروری می‌باشد.

دبیرخانه جایزه ایرج یزدانبخش

(مستقر در حوزه مدیریت ارتباط با صنعت و جامعه – طبقه سوم سازمان مرکزی – اتاق 405 جناب آقای  مهندس صنوبری)

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن داخلی 2405 (آقای مهندس صنوبری) در ساعات اداری 8 تا 14:30 تماس حاصل فرمایید.

اختتامیه جایزه فناورانه ایرج یزدانبخش 1403

با تلاش مشترک دانشگاه فردوسی مشهد و گروه صنعتی پارت لاستیک، به یاد زنده یاد ایرج یزدانبخش، سومین جایزه سالانه «ایرج یزدانبخش» در خصوص محصولات فناورانه ساخته شده با نوآوری مطلوب مستخرج از دستاوردهای پایان‌نامه‌ها / رساله‌های‌ دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد یا محصولات فناورانه حاصل از کار گروهی دانشجویان دانشگاه، روز سه‌شنبه 7 اسفندماه 1403 برگزار گردید.

در این رویداد «سیستم دست یکپارچه مصنوعی با کنترل ارادی» متعلق به تیم پانزده نفره از مرکز تحقیقات توان‌بخشی و رباتیک پیشرفته دانشگاه فردوسی مشهد به راهنمایی دکتر علیرضا اکبرزاده توتونچی، عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک، دکتر علی مرادی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دکتر محمدرضا اکبرزاده توتونچی، عضو هیئت علمی گروه مهندسی برق دانشگاه فردوسی مشهد موفق به کسب رتبه اول شد.

همچنین طرح «دستکش توان­یاب حرکتی ساخته شده با استفاده از ربات نرم پلیمری»، از گروه دانشجویی متشکل از محبوبه قاسم‌زاده، حجت زامیاد، امیرحسین ابراهیمی و پدرام عزیزی حریری به راهنمایی دکتر سمانه صاحبیان سقی، عضو هیئت علمی گروه مهندسی مواد و متالورژی، دکتر جواد صفائی، عضو هیئت علمی گروه برق و مهندسی پزشکی، دکتر محسن حداد سبزوار، عضو هیئت علمی گروه مهندسی مواد و متالورژی در جایگاه دوم قرار گرفت.

رساله دکتری با عنوان «سنتر و مطالعه خواص خازنی الکترو دوپایه اکسینیترید تنگستن/ اکسید گافن کاهش یافته آلاییده به نیتروژن برای استفاده در ابرخازن الکتروشیمیایی»، متعلق به نرجس سادات کیافیروزکوهی به راهنمایی دکتر شعبان رضا قربانی و دکتر هادی عربی از اعضای هیئت علمی گروه فیزیک دانشگاه فردوسی مشهد در جایگاه سوم قرار گرفت.

لازم به ذکر است این رویداد به نام ایرج یزدان‌بخش، پدر صنعت خراسان و بنیان‌گذار گروه صنعتی پارت لاستیک و با هدف حمایت از طرح‌های فناورانه دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه فردوسی مشهد شکل گرفته است و کلیه مراحل برگزاری و داوری این رویداد توسط دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود و آیین اختتامیه و مراسم اهداء جایزه آن هر ساله اسفندماه مصادف با ایام زادروز ایرج‌یزدان بخش برگزار می‌گردد.

چکیده محصول فناورانه رتبه اول جایزه ایرج یزدانبخش

چکیده محصول فناورانه رتبه دوم جایزه ایرج یزدانبخش

چکیده محصول فناورانه رتبه سوم جایزه ایرج یزدانبخش

 

1403f9f932bdff979556a922c4481c35bcdf

1403b21fc55e203eec90893288a861ec5c48

14036dfaac12c1dbbdfb897304e8bda018d5

140373e77ebe9b95f5297ee68b4e2b3a4d8b